Відгуки покупців про товари: препарати для потенції, дженерики — стр. № 1

Від Микола Ч. (Ивано-Франковск, Украина) на 31 Jan 2024 :
(5/5) 
Відгук про товар : Віагра

Микола, Івано-Франківськ

Перед прийомом проконсультувався з лікарем, що, як на мене, обов'язково для всіх, хто думає про використання подібних препаратів. Він порадив купити Сіаліс або Віагру, також він порекомендував і цей магазин. Я замовив і на наступний же день товар приїхав на відділення в Івано-Франківську.
Зізнаюся, трохи сумнівався що обрати дженерик чи патентований препарат — та жадібність перемогла. Перший прийом був хвилюючим, але результати перевершили очікування. Ефект настав досить швидко і такої якості, що можна горіхи колоти.
Однак не обійшлося без побічних ефектів - відчув легкий головний біль і трохи почервоніли щоки, але це було терпимо і пройшло через кілька годин.

 Повідомити про порушення
Від Микита Д. (Житомир, Украина) на 30 Jan 2024 :
(5/5) 
Відгук про товар : Виагра

Никита, Житомир

Сделал заказ в этом магазине впервые, хотя до этого делал заказы в других магазинах, но так как другой магазин меня неоднократно опрокидывал, отправляя не то что я на самом деле заказывал изначально — мне пришлось сменить саму аптеку.
Перед покупкой уточнил созвонившись, отправят ли мне конкретный товар который в корзине, в противном случае просто его не заберу. Меня уверили что "все будет ОК".
Доставка в Житомир наложкой — прошла быстро и без проблем. Упаковка была довольно нейтральной и без опознавательных надписей названия магазина, что в принципе тоже хорошо для параноиков.

Что касается самого товара, то это не первое мое знакомство с ним. Препарат конкретно на мне работает отлично. Из побочных эффектов, сталкивался лишь с изменениями визуальном восприятии и небольшой головной болью в первый час после приема, ито это было лишь при первом знакомстве с препаратом. При последующих приемах никаких побочных эффектов уже не было.

 Повідомити про порушення
Від Дмитрий Р. (Харьков, Украина) на 30 Jan 2024 :
(5/5) 
Відгук про товар : Виагра

Дмитро, Вінниця

Рішення взяти Віагру прийнято було неспішно і з певним сумнівом. Прочитав різні тематичні форуми та зрозумів, що купувати дорогі аптечні препарати особливо не має сенсу. Там же дізнався, що є копії дорогих препаратів для потенції, які коштують набагато дешевше. Почав шукати такі у нас за місцем у Вінниці, проте пошук зазнав невдачі. Зробив замовлення тут і був приємно здивований, тому що доставка на замовлення у цьому інтернет-магазині безкоштовна на замовлення від 1000 гривень. Доставили до Вінниці наступного дня після оплати

Загалом продукт виправдав очікування. Ефект настає майже непомітно. Чесно кажучи, побоювався деяких побічних ефектів, проте, крім легкої закладеності носа, нічого більше не відчув.

Сподіваюся, мій відгук комусь буде корисним.

 Повідомити про порушення
Від Николай У. (Львов, Украина) на 30 Jan 2024 :
(5/5) 
Відгук про товар : Віагра

Микола зі Львова

Напевно, найнезручніший відгук, який я коли-небудь писав. Але чесно кажучи, якщо комусь це допоможе, то чому б і ні.

Так ось, раптові проблеми зі здоров'ям (діабет) можуть з'явитися у будь-кого, і мені не пощастило. Завдяки пораді друга і після купи вагань, я вирішив спробувати Віагру. Здавалося, що тільки люди похилого віку чи кіногерої з реклами використовують такі речі, але, мабуть, життя грає свої сценарії.

Можу сказати, що ефект був прекрасний. Такої твердості статевого члену у мене не було мабуть років з 25. Жінка теж закінчила зі мною, чого також не памятаю коли таке було.

Доставка до Львова була швидкою, упаковка також анонімна без всіляких скотчів з назвою інтернет-магазина і т.п. У декларації до посилки було зазначено як "Документи", що на мій погляд окрім анонімності також дещо зменшило вартість послуг Нової Пошти. Сплачував наложкою при отриманні.

 Повідомити про порушення
Від Александр Б. (Харьков, Харьковская обл., Украина) на 30 Jan 2024 :
(5/5) 
Відгук про товар : Виагра

Саша из Харькова

Решил поделиться своим опытом использования Виагры.
После длительных поисков данной группы товаров конкретно в Харькове так и не нашел. Решил остановиться здесь. Заказ пришел на следующий день.
Никаких волшебных эффектов, просто реальная история.

Не буду утверждать, что Виагра - это чудо-пилюля, но если честно, она действительно помогла. Не вдаваясь в подробности, скажу, что эффект "налицо" в прямом и переносном смысле. Со своей ролью она справилась на 100%, только примерно через час после приема жутко покраснела шея и лицо (румянец). Опытная дама б сразу раскусила, но не в моем случае. Скорее всего причина такой реакции — прием с алкоголем. Поэтому не рекомендую принимать ее с алкоголем.

Особо впечатлила оперативность доставки в Харьков. Заказал, и на следующий день уже забирал посылку. Понравилось, что упаковка нейтральная, без каких-либо навязчивых маркировок.

Что касается оплаты, тут выбор: наложенный платеж или картой. Я предпочел второй вариант - удобно и без лишних вопросов.

Что касается эффекта: сработала, как и ожидалось. Но, конечно, каждый случай индивидуален, и я бы рекомендовал обсудить применение с врачом.

В общем, если кто-то в Харькове ищет надежное место для покупки, то могу порекомендовать. Все дискретно и профессионально.

 Повідомити про порушення
Від Влад В. (Киев, Украина) на 07 Nov 2023 :
(5/5) 
Відгук про товар : Vidalista 10 / Видалиста 10

Лучший за свою цену

Совпадение или нет, но субъективно этот препарат даже лучше чем 20мг от этого же бренда

 Повідомити про порушення
Від Александр Н. (Геническ, Украина) на 28 Mar 2023 :
(5/5) 
Відгук про товар : VigRX Plus

Рекомендую!

Использую Vigrx Plus около месяца и заметил значительное улучшение. Моя эрекция стала сильнее и длится дольше. Очень рекомендую это товар!

 Повідомити про порушення
Від Nn B. (Область не вибрана, Украина) на 27 Jul 2022 :
(5/5) 
Від Постоянный К. на 07 Jun 2022 :
(5/5) 
Відгук про товар : Valif 20 / Валиф 20

Лечебный эффект!

Здравствуйте!
Хочу поделиться опытом приёма левитрой, которую брал у вас!
Принимал четвертинку таблетки раз в 3 дня на протяжении нескольких месяцев. Может месяца 4 или дольше.
Собственно что важно, теперь обхожусь без уже больше месяца.
Пофигу если усталый, невыспанный и т. д - жена всегда довольна)
Лечебный эффект замечательный!
Искренне благодарю!
Желаю всего наилучшего!

Не совсем прощаюсь, но если что - вернусь ????????

Успехов и процветания ещё раз!

 Повідомити про порушення
Від Андрій С. на 06 Jun 2022 :
(5/5)